Wat wij doen

Home / Wat wij doen

Verkoop meubels & accessoires

Wij gaan voor niet-alledaags en verkopen daarom alleen exclusieve producten van de allerbeste kwaliteit. Uniek is onze eigen Hilbery Collection. Daarnaast vertegenwoordigen wij meubels, verlichting en accessoires van andere mooie merken, zoals: Stout Verlichting, Maretti Lighting, Eichholz en Linari.

Interieuradvies & -ontwerp

Ga je voor eigentijds, modern of een mix van verschillende stijlen? Welke sfeer moet jouw interieur uitademen? Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren? Wij vertalen jouw wensen en ideeën naar een passend advies. Ook voor een compleet interieurontwerp kun je bij ons terecht. Wij gebruiken hierbij onder andere deze toepassing: fotobewerking.

Fotobewerking

Aan de hand van een foto van je huidige situatie, schetsen wij een toekomstig beeld. Zo kun je zien of én hoe nieuw aan te schaffen meubels en accessoires in jouw interieur passen. Hoe dat werkt? Lever een foto aan van bijvoorbeeld je woonkamer. Op basis van jouw woonwensen bewerken wij deze foto. We plaatsen hier dan het gewenste meubel, een vaas, lamp of een kunstwerk in. Dit geeft een realistische indruk van hoe de ruimte eruit zou kunnen zien met dat specifieke object erin.