Wie wij zijn

Home / Wie wij zijn
Hilbery staat voor eigentijdse luxe: exclusief design van de hoogste kwaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere en kwalitatief hoogstaande items. Die vinden wij tijdens onze reizen, maar ook op internationaal gerenommeerde interieurbeurzen. Daarnaast werken we graag samen met ontwerpers en merken die origineel zijn en exclusiviteit uitstralen.

Het gezicht achter…

Hij had altijd al veel met kunst en design. De interesse voor interieurdesign ontstond tijdens zijn baan als projectmanager bij grote nieuwbouwprojecten. “Ik merkte dat ik met mijn eigen stijl en oog voor detail, aparte dingen kon ontwerpen. Dat werd echt een passie en daar wilde ik meer mee doen”, aldus Rogier Waterreus. Als eigenaar van Hilbery is hij nauw betrokken bij alle facetten van het bedrijf. “Ik vind het leuk om met de klant mee te denken. Dat geeft me energie en inspiratie.”

Eigen Hilbery Collection

Trots zijn wij op de Hilbery Collection, ons eigen label. Een unieke collectie meubels en accessoires die wij zelf produceren. Design die onze passie voor interieur uitstraalt. Ontworpen met oog voor detail.

Een stapje verder

Van de verkoop van meubels en accessoires tot compleet interieurontwerp. Wij vertalen jouw wensen naar een persoonlijk en passend advies. Daarin gaan we graag een stapje verder. Heb je zelf een mooi idee? We denken graag met je mee.